Taxi Den Bosch

Goedkope Taxi Den Bosch

Voor u als particulier zijn wij dag en nacht beschikbaar voor het taxi vervoer. Op ons kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag rekenen om gebruik te maken van onze diensten. Om telleurstelling te voorkomen adviseren wij om de taxi ruim vooraf te reserveren. Daardoor weet u zeker dat er snel een taxi den bosch voor u beschikbaar is.

Op deze website kunt op een zeer snelle manier de laagste ritprijs berekenen, inboeken en ook online betalen. U kunt de ritten ook telefonisch doorgegeven.

Voor alle afstanden meer dan 25 kilometer krijgt u standaard 10% korting op het metertarief. Om gebruik van deze korting te maken dient u de 24uur tevoren gereserveerd te hebben. Deze korting is niet van toepassing op het luchthavenvervoer en alle andere voordeel en/of vaste tarieven.

Zakelijk Taxi Den Bosch

Voor uw zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juist adres. Wij verzorgen vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, hotels, congres, speciale gelegenheden en alle luchthavens willen reizen. Op deze manier kunt u tijdens de rit geconcentreerd de laatste voorbereidingen treffen of een telefoongesprek voeren.
 
Met het zakelijk vervoer bedoelen wij verschillende soorten vervoer, u kunt denken aan vervoer voor uw zakenrelatie naar alle bestemmingen in Nederland en buitenland.

Hoewel veel bedrijven een eigen wagenpark hebben, vraagt elke situatie om een eigen aanpak. Taxi Den Bosch heeft jarenlange ervaring met verschillende vormen van vervoer en beschikt over de benodigde voertuigen en vakkundige medewerkers.
 
Bij ons wordt u in alle gevallen gereden door een gediplomeerde en representatieve chauffeur met een ruime ervaring. Die niet alleen kennis van de verkeersproblematiek heeft, maar ook thuis is in de professionele dienstverlening. 
Ons team staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veilig vervoeren met een representatief voertuig zonder reclame en zichtbare taxiapparatuur.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verassen door onze service en betaalbare tarieven. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Bel of mail ons of kijk op www.taxiservicedenbosch.nl