Taxi Vught

Waarom Taxi Vught?
Taxi Vught is al sinds 2008 een begrip voor persoonlijk en zakelijk vervoer in Vught, maar ook in de wijde omgeving. Het boeken van een taxi, een busje of een ander soort voertuig met chauffeur is niet alleen eenvoudig, de werknemers van dit taxibedrijf denken graag mee wat betreft het plannen van uw vervoer. Ze houden rekening met personen die slecht ter been zijn en zorgen voor betrouwbare en effectieve oplossingen. Zoekt u een taxi in Vught voor kleine groepen? Of zoekt u combinatievervoer? Dan is ook dit bij Taxi Vught geen enkel probleem. Taxicentrale Vught houdt daarnaast erg veel rekening met het milieu. Taxi Vught is een familiebedrijf en telt 12 medewerkers en luxe comfortabele auto’s. Zoekt u dus een taxi in Vught voor een langere rit? Via de site is het erg makkelijk om een taxi te bestellen. Geef aan met hoeveel personen u gaat reizen, geef de locatie, tijd en datum door, en de taxi zal voor u op het gewenste moment klaar staan. U kunt zelfs via WhatsApp een taxi boeken.

Vervoersvormen
Zakelijk vervoer
Luchthaven vervoer
Taxi vervoer
Horeca vervoer
Zoekt u een taxi om vanaf Vught naar Schiphol te komen, of wilt u uw gasten optimale service bieden? Dan biedt taxibedrijf Vught de mogelijkheid om ritten per factuur te betalen. U vraagt heel eenvoudig via de site een factuur aan. Dit voorkomt gedoe met taxikosten. Een keer per maand ontvangt u een factuur van alle gereden ritten. De gediplomeerde chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit naar de juiste bestemming. Ook biedt wij aan voor ritten vanaf Vught naar de volgende luchthavens:

Eindhoven Airport
Schiphol Airport
Rotterdam / The Hague Airport
Maastricht Airport
Antwerpen Airport
Brussel Zaventem & Brussel Charleroi Airport
Düsseldorf Airport
Keulen / Bonn Airport
Frankfurt Airport
Weeze Airport
Op de site staat een erg duidelijk overzicht met alle prijzen. Daarnaast staat er ook voor normaal taxi vervoer een overzichtelijk schema op de site, met alle beschikbare tarieven. Een taxi tarief voor maximaal 4 personen en een bus tarief voor maximaal 8 personen. Voor bijvoorbeeld een rit naar een feestje, of het ziekenhuis in Den Bosch, is de taxi dus erg geschikt. Aangezien de horecamarkt erg belangrijk is voor Taxibedrijf, bieden ze horecapersoneel 20% korting. Een taxi naar een sterrenrestaurant in de omgeving van Den Bosch zal ook makkelijk gaan via Taxi.